Poštovani kupci, firma "Bellamoto Max doo" je na prodaju. Detaljne informacije mozete dobiti putem maila: andrijana24051978@gmail.com

Bellamoto je ovlašćeni prodavac Piaggio delova.

Pozovite:

069/412-1239

Uslovi kupovine i načini plaćanja

Opšti uslovi kupovine

Poštovani kupci, posetom ili kupovinom na Internet prodavnici BellaMoto Max prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. BellaMoto Max zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice BellaMoto Max obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, a sve to na osnovu pristanka samog kupca/korisnika. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem uz otkup paketa.

Dostava

Isporuka se vrši putem kurirske službe "YU - PD Express" d.o.o . Beograd - D Express d.o.o." - u roku od 1-2 radna dana. Ukoliko robu poručite radnog dana do 13h, roba je kod Vas sutra.

069/412-1239

Podrška putem telefona

office@bellamoto.rs

Podrška putem emaila

Pon - Pet / 10:00 - 18:00

Sub / 10:00 - 15:00

Radno vreme