Bellamoto je ovlašćeni prodavac Piaggio delova.

Pozovite:

069/412-1239

Moto Jakna + pantalone PGS - rev16

16500 RSD 19800 RSD
Br. komada

Rev-16 je model kompleta (jakna +pantalone) namenjenim najpre za vozace u sport-touring segmentu. Jakna i Pantalone poseduju tri sloja postave, od kojih se dva sloja skidaju prvi sloj je mash sloj koj je prisiven za jaknu, sledeci sloj je kisna postava, a sledeci je termo postava. Svaka postava je postava i u rukavima. Jakna poseduje protektore na ramenima ledjima i laktovima, a pantalone poseduju portektore na butinama i kolenima. -Svi protektori mogu da se vade. Jakna ima kacenje za pantalone te se moze koristiti kao kombinezon.
jakna poseduje na prednjoj strani na rukavima i grudima otvore koji se mogu po potrebi otvoriti da sluze kao sistem za cirkulaciju vazduha. Takodje poseduje kajseve za strukiranje, kaseve i dugmad za zatezanje na rukama i elasticne trake na grudima. tako da se sve moze zategnuti i podesiti kako bi vozac imao maksimalnu udobnost i manji otpor vetra. Pantalone takodje poseduju Kaiseve za zatezanje u struku. Na jakni sa prednje strane postoje predvidjeni nosaci za Evropski (REV 'IT- ov) fluorescentni prsluk ili fluorescentne trake, a sama jakna i pantalone na kljucnim vidljivim tackama poseduju
svetlo-odbojne detalje. Sa zadnje strane ispod protektora jakna poseduje dzep za fluoresecentni prsluk ili kisno odelo.
- Ovaj model jakne i pantalone je brend Padana Grand Star napravio kao znantno povoljniji odgovor ali istih performansi kao jakna REV 'IT Sand 3 Model.

- Dostupno u velicinama od L do 3XL !

- AKCIJA TRAJE DOK TRAJU ZALIHE !!!

069/412-1239

Podrška putem telefona

office@bellamoto.rs

Podrška putem emaila

Pon - Pet / 10:00 - 18:00

Sub / 10:00 - 15:00

Radno vreme