Bellamoto je ovlašćeni prodavac Piaggio delova.

Pozovite:

069/412-1239

!!! PGS - ZIMSKA AKCIJA !!!

-          PADANA GRAND STAR

     BellaMoto Max doo - Ovlasceni distributer PADANA GRAND STAR moto opreme

       za   Republiku Srbiju, Crnu Goru i BiH od 2009. godine.

  Počeci razvijanja novog brenda, su uvek kompleksni i teški, te zahtevaju mnogo rada i truda, ali kako njihov slogan glasi: “Bez kompromisa o kvalitetu”

-tako se ispostavilo da je upravo dobar odnos cene i kvaliteta odrazio da se mnogi odluce za taj, na našem  tržištu “novi” brend.

 Tako da rezultat desetogodisnje prodaje artikala prozvodjaca PADANA GRAND STAR u Srbiji i regionu (prostoru BiH, Crne Gore) daju stotine zadovoljnih korisnika, koji prezadovoljni kvalitetom i performansama moto opreme, koji su za najnizu cenu na trzistu odgovorili na najvece izazove kisu, na žalost i pri padovima. Te se upravo iz tih razloga korisnici odlucuju ponovo za isti brend posle 7-8 godina koriscenja, samo iz estetskih razloga zamenjuju opremu, pa je čak i česta pojava da traže identičan model koj već imaju u posedu.

Moto oprema PADANA GRAND STAR vrhunskog kvaliteta i preformansi, poseduje sve homologacije potrebne za distribuciju na tržiste evropske unije.


Padana Group

poznata je po svojoj odeći za motocikle, uključujući odela, jakne i rukavice širom sveta. Trenutno slavi 37. godišnjicu, osnovanu 1982. godine. Porodično preduzeće treće generacije koje je rezultat dobrih odluka predsedavajućeg Ghulama Fareed Padana da uđe u proizvodnju i izvoz kožnih proizvoda pre oko 41 godinu.

Ch.Muhammad Bashir Padana je pionir ove prestižne organizacije. Karijeru je započeo od vrlo skromnih početaka kao pripravnik 1969. godine neki preduzetnik. Naknadno je zahvaljujući svojoj inteligenciji, marljivim radom, postigao zapanjujući napredak u sticanju stručnosti na polju dizajna, izrade uzoraka, šivenja i drugih srodnih oblasti. Posle 13 godina, postao je majstor specifičnih veština u kožnim proizvodima, uključujući izradu rukavica i odeće. Pored toga, stekao je sveobuhvatno znanje o kompaniji kože, od kože koja igra vitalnu ulogu u proizvodnji kvalitetnih kožnih proizvoda. Njegov mlađi brat Ch.Abdul Rasheed Padana dobio je inspiraciju od svog dinamičnog brata, a obećao se i da će iskoristiti svoj potencijal u oblasti izvoza. Počevši u karijeri kao radnik 1973. godine, on je uporno iskoristio svoj potencijal i nakon 9 godina obuke pridružio se svom slavnom bratu i podigao transparent Padane visoko u carstvu pakistanske poslovne zajednice. Sada je Padana® ​​dovoljno čvrst da se suoči sa izazovima u areni sveta izvoza.

Oba brata nakon sticanja obuke pokrenula su sopstveni poduhvat kombinovan sa veštinom i pouzdanjem u oblasti izrade kožnih rukavica i odeće pod imenom Padana® ​​Gloves Specialist Co, Sialkot 1982. Dvojica braće zajedno su naučili iz svog iskustva kako da se poboljšaju kvalitet i održavanje standarda kako bi se zadovoljili brzo rastući trendovi u modnoj i kožnoj odeći. To je tajna njihovog ogromnog uspeha. Oba brata čvrsto veruju u održavanje kvaliteta, poštovanje posvećenosti i pravovremenu isporuku proizvoda. U stvari, svom timu su dali dobro proslavljeni slogan „Bez kompromisa o kvalitetu“. Imajući u vidu važnost kvaliteta, obnovili su ISO 9002 sertifikat. Čak i početkom 1998. godine, oni su osvojili svetsku nagradu za kvalitet iz Španije. Još jedan odskočni kamen postavio je Padana® ​​1994. godine kada su prvi put u Pakistanu uz pomoć korejskih stručnjaka predstavili novu tkaninu pod nazivom „Cordura“. Koristeći tkaninu svetske klase iz kompanije DuPont, počeli su da proizvode tekstilne odeće u novoj fabrici osnovanoj u Lahoru, pod imenom PADANA® GARMENTS (PVT) LTD. Sada je treća generacija ušla u oblast međunarodne trgovine okupljajući uspostavljeni posao, porodične vrednosti, iskustvo i veštine zajedno sa relevantnim poslovima, obrazovnim znanjem i ekspertizom. Ch.Abdul Rasheed Padana (potpredsednik) rekao je: "Posao koji je prvi put osnovan sa samo dve mašine za šivenje i malu sobu je prerastao u kompaniju koja je poslednjih 15 godina bila na čelu bezbednosti motociklista"069/412-1239

Podrška putem telefona

office@bellamoto.rs

Podrška putem emaila

Pon - Pet / 10:00 - 18:00

Sub / 10:00 - 15:00

Radno vreme