Poštovani kupci, firma "Bellamoto Max doo" je na prodaju. Detaljne informacije mozete dobiti putem maila: andrijana24051978@gmail.com

Bellamoto je ovlašćeni prodavac Piaggio delova.

Pozovite:

069/412-1239

LS2 FF327 GT CHALLENGER CARBON - Preko vrha!

LS2

Najnoviji sport-turing model LS2 proizvodjača, ekskluzivno predstavljen na sajmu EICMA 2018 u Milanu 06.12.2018. godine.

Aerodinamična i stabilna!

GT CHALLENGER je LS2 koncept, koji je savršeno dizajniran za vozače u sport-turing segmentu, ali i za sve one kojima je potrebna savršena aerodinamična kaciga koja savršeno seče vazduh, zadržavajući vozača da može da se fokusira na put ispred u potpunoj sigurnosti.

Ovaj koncept je izuzetno lagan, ali ujedno i snažan, težine je od 1320 ± 50gr, posvećen je najsposobnijim vozačima za maksimalan užitak u vožnji dvotočkaša.

CHALLENGER koncept je realizovan sa tri spoljne školjke za savršeno prilagođavanje i maksimalnu udobnost vozača.

Unutrašnja školjka ovog modela dolazi u pet veličina, sastoji se od dva denziteta (dve gustine), mekša je u predelu glave, a tvrđa ka spoljnoj školjci kacige (taj koncept unutrašnjih obloga je tek nedavno razvijen i koristi se u segmentima više srednje klase kod LS2 proizvođača, prvi modeli sa takvom unutrašnjom školjkom se ugrađuju od početka 2018. godine).

Spoljna školjka ovog modela dolazi u carbon izvedbi, ali postoji i osnovni koncept kome je školjka od trokompozitnog fiberglasa, te je ta kaciga za nijansu teža.

Sistem za cirkulaciju vazduha na ovom modelu je naročito koncipiran, ubačeni su bočni usisni kanali i zadnji deflektori koji pomažu aerodinamici, te svaki korisnik ovog modela će imati maksimalnu provetrenost kacige.

Otkrijte sve karakteristike novog LS2 Sport-turing modela direktno.

Na našem tržištu ovaj model će se pojaviti sredinom februara 2019. godine. Za sve informacije ili porudžbine možete nam se obratiti, kako biste prvi obezbedili vašu kacigu za predstojeću sezonu.

069/412-1239

Podrška putem telefona

office@bellamoto.rs

Podrška putem emaila

Pon - Pet / 10:00 - 18:00

Sub / 10:00 - 15:00

Radno vreme