Poštovani kupci, firma "Bellamoto Max doo" je na prodaju. Detaljne informacije mozete dobiti putem maila: andrijana24051978@gmail.com

Bellamoto je ovlašćeni prodavac Piaggio delova.

Pozovite:

069/412-1239
LS2

Veliki popusti na LS2 kacige

LS2

PGS Rev-16 !!!AKCIJA!!! Padana Grand Star vam predstavlja model Rev-16. - AKCIJA TRAJE DOK TRAJU ZALIHE !!!

LS2

LS2 Stream kaciga namenjena za udobnu voznju bilo u gradskim uslovima ili na otvorenom putu, bilo da vozite skuter ili sportski motor.

LS2

Lakoća i zaštita dolaze zajedno sa alternativnim i veoma ličnim dizajnom u novom modelu otvorenog lica LS2 porodice, vec oprobanom na mogelu Rocket 2, koj se proizvodio skoro punu deceniju. Ali je sada kaciga usavrsena novim materijalima. Sphere Lux - Pet boja koje možete izabrati iz kombinacije sa bilo kojim skuterom. Ovo je najbolji pribor za urbaniste i ljubitelje slobode na putu.

LS2

LS2 FF390 BREAKER Nova full face kaciga Breaker je jedan od najvecih eksponenata LS2 tehnologije koja se primenjuje u proizvodnji kaciga sto se tice sigurnosti, udobnosti i dizajna. Breaker kaciga je najpre koncept za ljubitelje touring voznje, za one koji prelaze veliki razdaljine i provode duze vremenske periode na motociklu, kojma je zaista potrebna ozbiljna i udobna kaciga, ali je namenjena i svima koji zele uzivati u slobodi kretanja na dva tocka u potrazi za jedinstvenim iskustvima bez rizika. Obe monohromne verzije kao i grafike poseduju svoj karakter i stvorene su da zadovolje zahtevne ukuse.

LS2

-ODVAZNA. -INOVATIVNA. -NAPREDNA. -MODLARNA. Su reci koje najbolje opisuju novi koncept LS2 FF324 METRO EVO. LS2 ovim konceptom ponovo nudi mogucnost moderne modularne kacige u jos boljoj izvedbi. Sve se idalje zasniva na skoljci dosadasnjeg modela METRO koja se izradjuje od naseg ekskluzivnog Kinetickoj-Polimer leguri (KPA) Ova super jaka legura nudi izuzetno laganu i malu fleksibilnost za apsorpciju energije sa otpornošću na penetraciju koja odgovara vrhunskim kompozitima. Kao i dosadasnja METRO kaciga Prva LS2 Flip-up kaciga dizajnirana da u zatvorenom polozaju ima oblik full-face kacige. -Poboljsan sistem za cirkulaciju vazduha kroz kacigu -Znatno Dublje naocare za sunce nego na standardnim LS2 Flip up modelima -Unutrasnjost kacige se vadi za pranje -Dodatni delovi za hladniji period (zastita ispod brade i cepovi za otvore za cirkulaciju vazduha) +PINLOCK -dodatni vizir (folija) protiv magljenja vizira po kisi i u prelaznom periodu. (cena u maloprodaji je 4170 din) -Uz metro evo kacigu dobijate i silt koj moze biti dobra zastita od sunca, a mozete ga vrlo lako i skinuti...

069/412-1239

Podrška putem telefona

office@bellamoto.rs

Podrška putem emaila

Pon - Pet / 10:00 - 18:00

Sub / 10:00 - 15:00

Radno vreme